WP-Benelux Racing Service Nieuws

WP schokbrekers garanderen u een wereld van verschil. Als Benelux hoofdverdeler van deze superieure motorvering leggen wij de nadruk op service en kwaliteit. Onze professionele aanpak vloeit voort uit een gemotiveerd en gespecialiseerd team van medewerkers. Via ons uitgebouwd dealernetwerk maakt u kennis met onze producten.

lees meer

Als wedstrijdpiloot kan u bij ons terecht voor een professionele ondersteuning op het racecircuit. Onze specialisten werkten voor u een volledig serviceconcept uit waarbij uw afstelling wordt geoptimaliseerd aan uw persoonlijke voorkeuren en de plaatselijke omstandigheden. Op die manier tillen wij uw prestaties naar een hoger niveau.

lees meer

EDS II voor BMW

WP ging door met de ontwikkeling van het al eerder op de markt gebrachte EDS systeem en doopte zijn nieuwe EDS II tot de enige openbaring van uw BMW. Kiest u voor comfort, luxe en rijgenot; dan kiest u voor EDS II
lees meer
waarom mijn vering afstellen?

MtM haalde het al eerder aan in zijn Back to Basics campagne: een goed afgestelde vering biedt meer veiligheid, meer comfort en staat garant voor minder bandenslijtage. Allemaal factoren die toch de basis vormen van het motorrijden en die vaak uit het oog verloren worden.
lees meer
webdesign by [ imaxx ] - © 2008